Жінка пожертвувала свою нирку колишньому чоловіку заради їхніх дітей

“Я не була готова до того, щоби мої діти росли без батька”.

Розлучення є злом і переступом проти волі Бога щодо єдності подружжя, однак, на жаль, розлучення не є рідкістю. Коли батьки розлучаються, експерти радять продовжувати співпрацювати, як батьки. Навіть якщо їхній зв’язок розірваний, і кожен вирішує піти своїм шляхом, важливо, щоб вони разом працювали над вихованням спільних дітей.
Ден Пайетт і Келлі Хоуп розлучилися вже п’ять років. Однак незважаючи на їхню розлуку, Келлі дала чудовий урок любові своїй родині. Коли вона дізналася, що її колишньому чоловіку гостро потрібна трансплантація нирки, Келлі вирішила бути донором.

У лікарні Гая в Лондоні лікарі не могли у це повірити. Ніколи раніше вони не бачили, щоб хтось пропонував пожертвувати нирку своєму колишньому подругу.

Успішна операція
У Дена і Келлі є дві дочки, і Келлі сказала, що бажає пожертвувати нирку заради них. “Хоча ми більше не разом, я не була готова залишити своїх дітей без батька”, – сказала вона.

У лікарні 12 місяців шукали нирку для Дена, і не знайшли сумісного донора. Однак Келлі, пройшовши необхідні тести, виявила деяку надію стати успішним донором, хоча їхні групи крові були несумісними.

У 2018 році Ден і Келлі пройшли відповідну операцію, яка пройшла успішно, і обидва наразі набираються сил.

Келлі була в центрі уваги ЗМІ через її небачену жертовність по відношенню до колишнього чоловіка та їхніх дітей.

Зберігаючи родину 
Келлі пояснює: “Ми можемо не бути одруженими зараз, але ми все ще  родина, і я повинна була піти на цю жертву, щоб зберегти нашу сім’ю”.

Келлі і Ден дружили ще з 11 років; вони почали зустрічатися у віці 18 років, а одружилися у 31 рік. Незважаючи на їхній розрив, вони і досі є друзями.

Келлі давно знала про медичну ситуацію Дена, оскільки незабаром після одруження йому поставили діагноз невиліковна хвороба нирок. Тоді лікарі попередили, що протягом 10 років йому знадобиться трансплантація, щоб врятувати життя.

Сімейна різдвяна поїздка
Трансплантація нирки зміцнила їхній зв’язок. Вони вірять, що найголовніше для них – це щастя та стабільність їхніх дочок. У цьому світлі вони відсвяткували успіх трансплантації, вирушивши на сімейний відпочинок з дочками до Парижа на Різдво.

“Усі говорять нам: “Напевно, тепер ви повернетесь один до одного? Не знаю, але цей досвід нас сильно зблизив”, – говорить Келлі.

Незалежно від того, чи відновлять вони своє подружжя чи ні, однак Келлі показала міцний урок любові. Ден каже: “Це був справді самовідданий вчинок; ризикувати своїм власним життям, щоб врятувати когось іншого. Келлі завжди буде моїм героєм».

Джерело:
http://www.rodyna.org.ua