В Суботу благодійності, представники БФ “Карітас – Львів УГКЦ” провели зустріч у нашому храмі з молитовною спільнотою “Преображення”

З нагоди Соціальних днів, які проходили в Українській Греко-Католицькій Церкві від неділі Блудного сина до М’ясопусної неділі – Дня соціального служіння та благодійності, БФ “Карітас – Львів УГКЦ” провів зустрічі на парафіях Благовіщення Пресвятої Богородиці (Львів, Пасічна, 83) та Святих апостолів Петра і Павла (с. Зимна Вода).

Директор Карітасу Львова о. Андрій Сенейко заохотив присутніх до соціального служіння, до плекання духа жертовності й милосердя, розповівши про різні напрямки діяльності Карітасу.

Спільно переглянули відео зі Словом Блаженнішого Святослава на Форумі “Соціальне служіння УГКЦ” і провели обговорення. Священик Василь Тузяк розповів про богословські основи харитативної діяльності.

Зустрічі проходили в рамках проекту “Підвищення рівня соціальної відповідальності парафій та їх участі у житті громад на місцевому рівні”. Дякуємо священикам о. Петру Раку, о. Ярославу Заричанському, о. Степану Глушаку, о. Богдану Карпляку і парафіяльним спільнотам за відкритість і готовність чинити діла милосердя!

Отець Петро Рак, адміністратор парафії Благовіщення Пресвятої Богородиці запевнив, що учасники спільноти “Преображення” кожного разу на своїх молитовних сходинах молитимуться про те, щоб наша парафія стала осередком, де процвітатиме любов до ближнього та харитативна діяльність.

Вашій увазі пропонуємо дуже цікаве відео зі Словом Блаженнішого Святослава на Форумі “Соціальне служіння УГКЦ”

Джерело: Офіційна сторінка у Facebook Благодійний Фонд «Карітас Львів УГКЦ»