Члени парафіяльної віросвітлянської спільноти “Благовіщення” провели табір у мальовничому Уневі

Дві віросвітлянські спільноти “Благовіщення” і “Всіх святих” мали чудову нагоду бути разом у таборі з 3 серпня  5 серпня в с. Унів, Перемишлянського району, де знаходиться чудовий монастир монахів Студійського Уставу. Це місце сприяло умиротворенню наших сердець і дарувало можливість близького спілкування з Богом та один з одним.
Тепло нових знайомств, радість віросвітлянських пісень, тихий молитовний вечір все це- перший день табору.
Новий день приніс нові можливості. Ранок розпочався гучною побудкою та веселими бансами на свіжому повітрі. Всі віросвітляни мали можливість бути на Божественній Літургії. Після чого капелан спільноти “Благовіщення” о.Андрій Дикий провів духовні розважання над темою табору “Навчи нас іти за Тобою шляхом Євангеліє…” Натхненні проповіддю отця, відбулись групки ділення, де кожен, відчувши дію Божого Слова міг поділитися з іншими своїми думками та переживаннями.
Чудовим був час батьківської кави під проводом о. Андрія. Батьки мали можливість поспілкуватись зі священиком, відпочити та відновити свої духовні сили. В цей час приятелі разом з друзями мали чудові “майстерки”. Ввечері на нас чекала ватра та українська гучна пісня!
Завершальним акордом нашого табору став чудовий недільний день.
Дякуємо усім, хто долучився до організації табору та просто був з нами.
Цей табір наповнив наші серця світлом, теплом та великою Божою любов’ю!!!
Повідлмила: Марія Кіндрат, член спільноти “Віра і Світло”, що діє при парафії Благовіщення Пресвятої Богородиці.