Цієї неділі у нашому храмі відбулись Всенічні чування

Нічні чування у нашому храмі розпочались в суботу ввечері. Ієромонах Лука Михайлович провів Біблійну зустріч, яка тривала понад годину, а далі о 22: 00 Літургійна спільнота “ПЕРЕДАННЯ” разом з вірянами храму Благовіщення Пресвятої Богородиці молились Всенічні Чування-Агрипінію. Молитовно супроводжували чування крилосний – хор “КЛІРОС”.

Як зазначає ієромонах Лука Михайлович:  “Тривала соборна молитва – особливий дар благодаті! Також це чудова можливість причаститися радісної атмосфери літургійного благочестя і присвятити вечірні години відпочинку для молитву за нашу країну!”

По завершенні Вечірні з Литією, яку очолив о. Петро Рак, адміністратор парафії,  віряни молились Утреню з Акафістом до Ісуса Христа.

Наприкінці всенічних чувань Божественну Літургію св. Йоана Золотоустого, очолив ієромонах Лука Михайлович у співслужінні з о. Ярославом Заричанським, сотрудником парафії.  Також молільники могли перепочити, набратись сили оппити гарячого чаю під час “агапи” у приміщенні нижнього храму.

Особлива подяка хору “Клірос” за співочий супровід Всенічних чувань а також парафіянам, які чисельно долучились до цих молінь. 

Пригадуємо, що Літургійна спільнота “ПЕРЕДАННЯ” вже не вперше моляться разом з нашими парафіянами Всенічні Чування-Агрипінію. Напередодні храмого празнику а також напередодні свята Вознесіння ГНІХ ми вже разом перебували в молитві. Сподіваємось, що ця чудова традиція буде і надалі продовжуватись.